Leveringsinformasjon

Retningslinjer for frakt. OBS! Les gjennom, velg formulering konsekvent, iSmokeKing / iSmokeKing.no osv.
Leveringspolitikk / fraktvillkår.

Retningslinjer for frakt

Introduksjon

1.1. www.iSmokeKing.no eies og forvaltes av Fredrikstad Damputstyr AS (925 348 899).

1.2. iSmokeKing.no følger Posten sine satser, og eventuelle prisendringer foretas  uten varsel.

1.3. Din bruk av denne nettsiden og enhver tjeneste på denne nettsiden innebærer at du aksepterer fraktvilkårene til iSmokeKing.no.

1.4. Ved å klikke på “Fortsett til kassen” knappen, bekrefter du at du har lest, forstått og godtar fraktvilkårene til iSmokeKing.no

1.5. Hvis kunden opplever problemer knyttet til frakt, vær oppmerksom på at disse bestemmelsene er strengt overholdt og våre ansatte har ikke fullmakt til å endre iSmokeKing-retningslinjene. Fredrikstad Damputstyr AS opprettholder de høyeste standarder for service, men det kan forekomme utfordringer med en eventuell tredjepart.

1.6. Fredrikstad Damputstyr AS påtar seg ikke noe ansvar for tilleggskostnader som skatter og avgifter, og/eller eventuelle restriksjoner som landene har satt. Kunden må overholde alle lover og forskrifter i mottakerlandet. Fredrikstad Damputstyr AS dekker ikke utgifter dersom kunden må betale importavgift fastsatt mottakerland. Vi tar ikke ansvar hvis det innføres et forbud mot å importere elektroniske sigaretter og/eller nikotinpatroner eller forbud mot andre produkter på iSmokeKing.no i kundens land.

1.7. Vennligst kontroller om landet ditt tillater import av elektroniske sigaretter, nikotin/nikotinfrie patroner eller andre elektroniske sigarettdeler før du bestiller.

1.8. Fredrikstad Damputstyr AS påtar seg ikke ansvar i tilfelle forsinkelse av varene under eventuelle force majeure forhold.
1.9. Fredrikstad Damputstyr AS tar intet ansvar for varer som sendes som bestilt, men som ikke ankommer som avtalt grunnet forhold hos tredjepart/fraktselskapet.

Shipping/Frakt
2.1. Alle bestillinger sendes via Posten/Bring, med mindre annet er angitt.

2.3. Ordrer plassert ved hjelp av standard forsendelsesmetoder er kundens ansvar.

2.4. Hvis alternativet ‘Standard’ Levering er valgt, vil ikke Fredrikstad Damputstyr AS kunne akseptere ansvar for tapte eller manglende pakker med denne leveringsmetoden, og kostnaden for varen vil ikke bli dekket av Fredrikstad Damputstyr AS. Ønsker kunden at forsendelsen skal beskyttes mot tap/tyveri anbefaler man å benytte sporing eller et forsikret alternativ.

2.5. Estimert leveringstid til landet ditt avhenger av hvor du befinner deg. Vi prøver å sende alle forsendelser samme dag som bestillingen er plassert.

For Norge anslår vi 2-5 virkedager.
Hvis pakken din ikke er ankommet inen 30 dager, vennligst kontakt oss.