Retningslinjer for frakt

OBS! les gjennom, velg formulering konsekvent, iSmokeKing/iSmokeKing.no osv

Leveringspolitikk / fraktvillkår

 

Retningslinjer for frakt

Introduksjon

1.1. www.iSmokeKing.no eies og forvaltes av Oslo Damputstyr AS (817 187 242).

1.2. iSmokeKing.no følger Posten sine satser, og eventuelle prisendringer foretas  uten varsel.

1.3. Din bruk av denne nettsiden og enhver tjeneste på denne nettsiden innebærer at du aksepterer fraktvilkårene til iSmokeKing.no.

1.4. Ved å klikke på “Fortsett til kassen” knappen, bekrefter du at du har lest, forstått og godtar fraktvilkårene til iSmokeKing.no

1.5. Hvis kunden opplever problemer knyttet til frakt, vær oppmerksom på at disse bestemmelsene er strengt overholdt og våre ansatte har ikke fullmakt til å endre iSmokeKing-retningslinjene. Oslo Damputstyr AS opprettholder de høyeste standarder for service, men det kan forekomme utfordringer med en eventuell tredjepart.

1.6. Oslo Damputstyr AS påtar seg ikke noe ansvar for tilleggskostnader som skatter og avgifter, og/eller eventuelle restriksjoner som landene har satt. Kunden må overholde alle lover og forskrifter i mottakerlandet. Oslo Damputstyr AS dekker ikke utgifter dersom kunden må betale importavgift fastsatt mottakerland. Vi tar ikke ansvar hvis det innføres et forbud mot å importere elektroniske sigaretter og/eller nikotinpatroner eller forbud mot andre produkter på iSmokeKing.no i kundens land.

1.7. Vennligst kontroller om landet ditt tillater import av elektroniske sigaretter, nikotin/nikotinfrie patroner eller andre elektroniske sigarettdeler før du bestiller.

1.8. Oslo Damputstyr AS påtar seg ikke ansvar i tilfelle forsinkelse av varene under eventuelle force majeure forhold.
1.9. Oslo Damputstyr AS tar intet ansvar for varer som sendes som bestilt, men som ikke ankommer som avtalt grunnet forhold hos tredjepart/fraktselskapet.

Shipping/Frakt


2.1. Alle internasjonale bestillinger sendes via Posten/Bring, med mindre annet er angitt.

2.3. Ordrer plassert ved hjelp av standard forsendelsesmetoder er kundens ansvar.

2.4. Hvis alternativet ‘Standard’ Levering er valgt, vil ikke Oslo Damputstyr AS kunne akseptere ansvar for tapte eller manglende pakker med denne leveringsmetoden, og kostnaden for varen vil ikke bli dekket av Oslo Damputstyr AS. Ønsker kunden at forsendelsen skal beskyttes mot tap/tyveri anbefaler man å benytte sporing eller et forsikret alternativ.

2.5. Estimert leveringstid til landet ditt avhenger av hvor du befinner deg. Vi prøver å sende alle forsendelser samme dag som bestillingen er plassert.

For Norge anslår vi 2-5 virkedager.
For Sverige 3 – 7 virkedager. Imidlertid kan pakken din tas inn av tollvesenet for rutinemessig inspeksjon. Dette vil forsinke leveransen. Vennligst henvis til Tollvesenets opplysninger i Norsk FAQ for mer informasjon.
Vennligst tillat opptil 30 dager leveringstid på grunn av variable forsinkelser fra Posten. Vi kan ikke garantere leveringstid for en tredjepartstjeneste. Hvis pakken din ikke er ankommet inen 30 dager, vennligst kontakt oss.
For resten av Europa: 1 – 2 uker.
Frakt utenfor euroområdet kan ta lengre tid