Brukervilkår

ISmokeKing sin nettside og dets produkter er for personer fra og med 18 år. Bruk av e-sigaretter av alle under 18 år er forbudt.

iSmokeKing.no sine produkter og tilbehør er ikke røykeslutt produkter og har ikke blitt testet som sådan. Eventuelle uttalelser og iSmokeKing.no-produkter og tilbehør er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom eller tilby terapeutiske fordeler.

ISmokeKing sin nettside og dets produkter er for personer fra og med 18 år. Bruk av e-sigaretter av alle under 18 år er forbudt. Ved å bruke dette nettstedet bekrefter du at du er minst 18 år gammel. iSmokeKing.no kan ikke, og vil ikke være ansvarlig for at en mindreårig gjør innkjøp av e-sigarettprodukter og tilbehør med en foresatte sitt betalingskort.

Ved å få tilgang til iSmokeKing.no godtar brukeren å ikke omfordele informasjonen som er funnet her. iSmokeKing.no skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle følgeskader på grunn av feilaktig bruk av, eller manglende evne til å bruke e-sigaretter og andre produkter; selv om iSmokeKing.no har blitt informert om muligheten for slike skader.

iSmokeKing.no advarer om at selv om e-sigarettproduktene er CE- og ROHS-sertifiserte, har FDA ikke godkjent dem så langt. Brukere og kjøpere av produktene bruker e-sigaretter og andre produkter på egen risiko, og er enige om å ikke holde iSmokeKing.no ansvarlig for eventuelle helseutfordinger eller andre problemer.

Disse alternative tobakksproduktene er ikke beregnet for ikke-røykere, barn, kvinner som er gravide eller ammer, og enhver person med en klinisk sykdom som hjertesykdom eller diabetes. iSmokeKing.no anbefaler deg som bruker å forstå at nikotin er svært vanedannende, og e-sigaretter bør alltid holdes utenfor rekkevidde fra barn. Hvis du er usikker på bruk av overnevnte produkter ta kontakt med legen din. Ikke bruk produktene hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene i iSmokeKing.no sine produkter.

Selv om iSmokeKing.no har utarbeidet dets nettsted med omhu er det ikke akseptert noe ansvar for eventuelle feil, og brukerne må utøve eget skjønn og kontrollere informasjon gitt mot andre kilder.